Бика, Рибе и Јарца после тешке године, која је иза њих, чекају бољи дани. Сунчеви зраци ће доспети и у њихов живот, после дужег времена.

Бик

Бикови улазе у дане који им доносе добру енергију, живост, поновну заљубљеност првенствено у себе, а онда и у партнера. Заборавите оно што је било и сада се окрените проводу, уживанцији, осмеху, друштву, путовањима, а првенствено се окрените заједничким активностима са вољеном особом које ће сада функционисати много боље!

Уколико сте усамљени – ево вама током ове седмице "струјног удара" од стране Урана – неко нов и необичан кога упознајете преко пријатеља, излазака, друштвених активности и мрежа. Биће интересантно, преноси Информер.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Како је било у претходном периоду - сада ће вам бити супер. Буквално најкомпликованији период у овој години сте оставили иза себе и сада можете лагано напред са вољеном особом. Проводите што више времена заједно, смејте се, уживајте.

Додуше, имаћете ви још увек у својој глави милион и једно неодговорено питање, мучиће вас неке ситуације а нећете моћи да са вољеном особом попричате о томе, али то ће, бар за сада морати да остане нерешено. Посао, пријатељи, друштвене мреже, ближа околина – сва ће ова места слободним Рибама давати шансу да упознају неког новог и интересантног.

Јарац

Емотивни односи у наредном периоду могу бити врло занимљиви и донети вам врло страствене моменте са особом коју волите. Они који су слободни имају врло занимљиве тренутке са особама супротног пола. Има ту више потенцијалних "кандидата" и оних који вам могу запасти за око, а и ви њима. Неке страсти могу прокључати, неке се емоције могу пробудити. 

БОНУС ВИДЕО: