Увек је виђамо дотерану и неговану, пажљиво бира сваки детаљ када се припрема за јавну сцену, али ван камера је потпуно "нормална" жена која и сама зна да засуче рукаве кад затреба, и живи живот као и свака припадница лепшег пола.

Ово доказује и чињеница да је због силних кућних обавеза каснила на снимање емисије, а испричала је и шта ју је све задесило.

Фото: Н. Скендерија

 

"Данас сам устала раније, јер ме је пре ове емисије чекала још једна у којој се кува, али сам пре тога погодила мајстора да ми нешто промени. Упозорио ме је да пре него што стигне морам све да очистим и припремим са кухињског пулта, а знате већ како то изгледа и чега све има у кухињи (смех). Мајстор је журио и буквално је напустио неки посао да би ми то завршио, али у међувремену нестане воде и шта ћу, сама пала, сама се ударила... Али не жалим се, битно је да сам стигла", испричала је Неда у емисији.

Иако је на дан снимања била у послу преко главе, није јој било тешко да се од домаћице за кратко време претвори у велику звезду.

"Волим кад се уморим и кад радим око куће, али волим и да се дотерам. За кућу се, наравно, не шминкам, таман посла, али лице увек мора да буде чисто. Не могу никад из куће да изађем крмељива и непочешљана, али не волим ни да будем недотерана за своје укућане. Волим неговану жену, жену која држи до себе, своје коже, тела, која води рачуна о здрављу и то је и мој мото. Али која жена не воли да се среди?", искрена је била Неда Украден.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".