Харис и Мелина своју љубав потврдили су пред матичарем 12 година после заједничког живота, 2014. године. 

Због актуелне вести о разводу, многи медији пишу о детаљима брака певача и модне дизајнерке. Ретко ко зна да су Харису и Мелини кумовали на венчању Славица Радић Еклстон, бивша супруга власника „Формуле 1″, Бернија Еклстона и Филип Зептер

Пријатељство које је заиста велико, развило се између Харија и Зептера још док су живели у Монте Карлу.

Фото: АТА имагес

 

Пар је желео да венчању присуствује мањи број људи и да буде интимна церемонија. Присуствовало му је тридесетак званица те 2014. године када је популарни пар изговорио судбоносно „да“.

Подсетимо, Мелина и Харис су својевремено открили детаље свог најлепшег дана који је организован у Дубровнику на луксузној јахти.

Фото: Н. Фифић

 

- И према Славици, као и према Филипу, гајимо емоције дубље од пријатељских. Они су истински чланови наше фамилије и то смо напокон озваничили - истакли су младенци у интервјуу који су дали непосредно после венчања.

- Нисмо утврдили тачно време венчања, већ смо се у сутон попели на палубу да испунимо формалност. Није било нервозе и треме, карактеристичне за такве догађаје. Презиме сам преузела са посебном лакоћом јер га од 2003. године сматрам својим. Ђина и Кан били су пресрећни, присуствовали су венчању својих родитеља и тако искусили нешто за шта већина деце остане ускраћена - причала је Мелина.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: