Певач се огласио овим поводом и открио да му се до сада никада није десило да му неко откаже концерт.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Изјава поводом отказивања концерта у Сарајеву. Нека сам и ја то доживео... Ето да и мене неко забрани или ти откаже концерт. Сада сам и то доживео. Немам проблем с отказивањем концерта, него још нисмо добили ништа званично. У уговору јасно пише што и како у случају отказивања иде - написао је Тони и додао:

- Сва моја снага и енергија сада су усмерене на концерт који дугујем публици већ дуго а то је Арена Загреб. Концерт ће се одржати на мој рођендан 31. 5. 2024. и на њему смеју присуствовати сви народи и ентитети с ових простора јер наша је девиза само љубав. Овим концертом ћемо моја публика и ја обележити 35 година мог деловања.

 

 

- Улазнице крећу у продају за који дан. За који дан, тачније 29.01. излази и дугоочекивани дует с младим и изврсним певачем Адијем Шошеом. Тако да, ето, све се поклопило да песмом јасно поручимо што мислимо о политици и предрасудама које владају међу народима и усијаним главама на овим нашим, вашим или њиховим балканским просторима. С нагласком на део стихова: 'Није важно где се молиш, по којој светој књизи... Само је важно јеси ли човек или ниси - написао је Тони Цетински у објави на Фејсбуку.

Подсетимо, бројне познате личности, али и анонимни људи побунили су се кад је објављено да ће Тони певати на обележавању годишњице ЗОИ

Како су навели, немају ништа против њега, али сматрају да треба да пева неко ко је из Босне и Херцеговине.

 

 

 

Након што се у медијима проширила вест о отказивању концерта Тонија Цетинског, огласила се градоначелница Бењамина Карић и поручила да Град Сарајево није уговарао концерт Тонија Цетинског, нити га отказује.

- Град Сарајево нити је уговарао концерт Тонија Цетинског нити га отказује. Свој посао од тренутка преузимања мандата обављам поштено. Свака марка прорачуна Града Сарајева наменски је утрошена и тако ће и остати док сам ја на челу ове институције. Према јавности сам увек отворена и не дозвољавам да се баца љага на било што што радим - поручила је градоначелница.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: