Италијански тенисер Јаник Синер један је од оних младих спортиста који својом паметном игром зна да збуни и савлада саиграча на другој страни тениског терена. 

Иако веома популаран како у својој земљи тако и у читавом свету, Јаник се труди да свој приватни живот сачува од знатижељних очију јавности. Ипак, то није увек лако, а нарочито ако поред себе има девојку која својом лепотом плени пажњу где год да се појави.

Фото: Профимедиа

 

 

Синер тренутно осим што напорно тренира и такмичи се такође и ужива у свом животу, а један од разлога за то би могла бити његова девојка, модел Марија Брачини.

Марија Брачини је познати италијански модел и инфлуенсерка, која на свом Инстаграм налогу има више од 100.000 пратилаца. Брачини честп путује светом како би снимила занимљиве кадрове, а за разлику од многих других лепотица, она тежи томе да свој живот сачува у тајности.

Фото: Инстаграм принтскрин/ mariabraccini

 

 

Италијански медији су писали да је пар направио паузу у вези 2021., али да су сада поново заједно. Недавно је Јаник Синер признао да не жели да његов приватни живот буде под лупом јавности, па због тога избегава да поставља слике са својом девојком.

- Да ли имам девојку или не никада нећете сазнати са друштвених мрежа, јер желим да своју приватност задржим за себе. Не морам да постављам фотографије да бих показао да ли у вези или не, да ли сам верен или не. Никада нисам постављао слике чак ни са родитељима, можда само понеку са мојим братом - био је искрен тенисер.

Фото: Инстаграм принтскрин/ mariabraccini

 

 

Јаник Синер не жели да његова веза са Маријом Брачини буде у центру пажње, забрањујуц́и новинарима да му у интервјуима постављају питања о њој.

Јасно је ставио до знања да његова веза није јавна ствар и да нец́е давати саопштења у вези са таквим стварима. Ипак, то није спречило медије да се баве спекулацијама о томе да је он недавно верио своју девојку.

- Марија је особа која не воли да разговара са странцима. Има неколико блиских пријатеља из елитног круга. Њени пријатељи долазе из манекенске и тениске индустрије. Не воли да проводи време са непознатим људима и тешко јој је да стекне нове пријатеље. Марија је интровертна особа која воли да проводи време сама. Она цени своју приватност и простор. Потребно је много времена да стекне поверење у некога, али кад се то деси онда је веома одана - рекао је извор близак манекенки.

Брачини има затворен Инстаграм налог, али има преко 100.000 пратилаца на платформи. Њена каријера модела била је врло успешна и до сада је успела да заради око 3 милиона долара.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: