Данима је певачица на друштвеним мрежама писала о томе, али су сви чекали њено јавно појављивање. Она је синоћ наступила на Јахорини, а једна медијска екипа испратила је овај догађај.

Иако пролази кроз тежак период, певачица је блистала у белом оделу, али не може се рећи да је имала осмех на лицу.

А пре него што је запевала, прочитала је потресан говор о свему што јој се дешавало.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам устала из кревета четири дана. Онда сам устала, морала се обући, нашминкати, направити фризуру и поклонити вам се - почела је Севе и добила аплауз од публике.

- Пре свега, поклонити се свим малим и немоћним женицама које су ми дале снаге... Како ми је лепо председник Врховног суда рекао, мени великој и моћној... Да ових дана уопште смогнем снаге устати из кревета и испратити дете у школу и да свима вама који ми дајете неизмерну љубав покушам лично се захвалити. Не смем бити непоштена, морам захвалити и свим мушкарцима. Посебно мојим колегама са сцене. Мој инбокс на Инстаграму је пун. Многе од вас деле са мном своја искуства, има потресних која су ме расплакала и јако пуно их је баш из БиХ које су жртве насиља институција. Знам и за један случај из Херцеговине, мајку две цурице да иду оцу злостављачу, који је обе силовао - прочитала је Северина и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Кажу да морамо ћутати и бити покорни кад су деца у питању. Ја сам ћутала упорно и покорно, друга страна је причала, а ја сам чекала и веровала хрватском правном систему, као што то жене у Босни верују. Ћутала сам док ми нису први пут одузели дете. Од тада говорим о неправдама система, о организованој отмици деце кад су богати и моћни очеви у питању. И ја нећу стати, и надам се да и ви, све жене из БиХ нећете стати - рекла је она.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: