Прошло је више од две године од како је преминуо Милутин, а Ана и даље не може да преболи његов одлазак. Тешко јој је да на болну тему разговара са медијима. Често посети гроб свог вољеног, а утеху проналази у унуцима. 

На гробу је оставила венце, а фотографију је објавила на свом Инстаграм профилу. Уз фотографију је написала емотивне речи. 

- Фалиш и увек ћеш фалити. Драги Милутине! 

Она је објавила слику са гроба који је препун цвећа и кратко написала "XXВИ" означавајући колико је месеци прошло од његове смрти.

Једном приликом је признала да јој је жао што немају потомство:

- Жао ми је што немам дете са Милутином, волела бих да смо се раније срели и да имамо потомство. Он би био диван отац, сигурна сам у то. Живот нас је спојио мало касно за те ствари, али ту су моји унуци који су нам то надоместили. Често причамо он и ја о томе како би нам се звало дете, да ли би волели више дечака или девојчицу, волимо да маштамо јер наша љубав је заиста јака. Наравно, ја се увек водим оним да се све дешава у време кад треба да се деси, тако да никад ништа не форсирам - открила је Ана која се увелико припрема за солистички концерт у Сава Центру 25.октобра.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: