Певачица Северина изгубила је правну битку вођену за старатељство над сином, а Врховни суд је донео пресуду да је старатељство у потпуности враћа оцу детета.

Певачици је мајка Ана Вучковић велика подршка, а она се прошле године огласила у у отвореном писму и том приликом је открила шта мисли о бившем зету Милану Поповићу.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Ана се тада огласила након сукоба Северине и њене сестре Мирјане и након што је Поповић јавно коментарисао тај њихов сукоб у "Дневнику" Нове ТВ.

 


- Поштовани, ја сама мама Северине. Прочитали сте изјаву Милана Поповића, сви знате које он само зато што је био с мојом ћерком, нико за њега није ни чуо пре тога. Он објашњава што се десило у мојој кући. Срам да га буде. Одакле му право на то? Нити је био ту нити ће икада више ту крочити. Уосталом, одакле му право да већ 10 година неприкладно блати моју ћерку, мајку свог детета? Размишља ли он икада о мом унуку, а свом сину? Малтретира је годинама и јавно пљује, а то је мајка његова сина. То све боли и мене јер гледам како живи. Ухођења, малтретирања, тужбе, поткупљивања људи, најгоре КБГ методе примењује према мојој Северини и људима у њеном окружењу - објаснила је Ана тада и додала:

 

Фото: АТА имагес

 

- Прочитали сте да је он изјавио да ја нисам рекла да Северина није напала сестру. Одакле право мом бившем зету да ме стави у уста, а камоли да узме право да говори у моје име о томе што сам ја рекла и шта нисам рекла? Можда сам стара, али луда и сенилна нисам. Уосталом, последњи пута кад сам видела тог човека чије име ни не желим чути пратећи унука, није ми ни оџдравио иако сам га поздравила. Нек се срами".

- Никада у животу нисам давала изјаве до пре неки дан. Нисам у томе вешта нити је за то постојала потреба. Међутим, сада постоји. Поновила сам оно што сам рекла и полицији, а то је да Северина није повредила своју сестру, већ је сестра на њу физички насрнула. Да, рекла сам и да није сестри први пута да пријављује Северину и своју властиту ћерку. И рекла сам госпођи из центра која ме обилазила у Загребу и господину у Сплиту да Северина брине о мени и да ме боли све што јој сестра ради и што измишља и лажно ју пријављује. Северина брине о мени, преузела је бригу о нећакињи и мојој унуци која је бежећи од мајке дошла у Загреб да живи код тетке - рекла је тада Ана између осталог.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".