Он је једном приликом открио да је тај порок за њега прошлост више од три деценије. Наиме, певач је одједном донео одлуку да пресеће и каже "збогом" алкохолу јер је видео да то није за њега.

Фото: А. Станковић

 

 

- Пио сам до 1989. године. Дешавало се и да сломим неку чашу. Те године сам ставио тачку и извукао се из свега, односно из алкохола. Био сам веома прљав играч кад попијем. Није било пријатно ни мени, а ни мом окружењу. Разбијао сам све по локалу, вређао људе око себе. Кад се напијем, нисам знао шта радим. Мислим да сам више пио због неког доказивања и дружења, а пиће ми свакако није пријало чим је тако лоше утицало на мене. Нисам умео да пијем, а пио сам много - рекао је славуј из Мрчајеваца једном приликом за медије.

- Нисам имао епизоде да два или три дана седим у кафани. После пијанства лечио бих се три месеца. Ја пиће не подносим, али знате како млад човек каже себи - Шта не можеш?! Можеш! - па се онда такмичиш са собом и са другима - каже Илић.

Како је својевремено испричао, заклео се пред иконом да више неће узети кап алокхола.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пресекао сам као маказама! Једно јутро сам устао, прекрстио се испред иконе Светог Ђорђа, то је моја крсна слава, и рекао "Будало, нећеш више!".

Мирослав је открио да је једном у алкохолисаном стању супрузи запалио сву гардеробу.

"Истина је. Замислите човека будалу који жени запали сву гардеробу… Не поносим се тиме, али не одричем се ничега што сам урадио, па макар то било и лоше", рекао је Мирослав.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: