Након што је Врховни суд укинуо пресуду Жупанијског суда у Сплиту, Милан Поповић и његова бивша супруга Северина Вучковић више неће имати старатељство "пола пола" над сином Александром, како је у августу 2021. године одређено, те је старатељство на крају припало оцу.

Од тада, певачица се не смирује, па на све могуће начине у јавности покушава да провоцира суд и говори да одлука није исправна, а сада је безобразлук достигао врхунац! Наиме, Северина је на наступу на Јахорини, који је имала недавно, врховном суду Хрватске показала средњи прст, те је чак и публика остала затечена овим потезом. 

Фото: АТА имагес

 

 

Она је на почетку наступа прво одржала говор у ком је исказала своје незадовољство, да би у наставку перформанса поступила крајње уличарски. 

Снимак се завртео на друштвеним мрежама, па су је тако многи у коментарима критиковали, наводећи да се тако узорна мајка не понаша и да је овакав бунт за њу контрапродуктиван. Иначе, судије су гласале пет према нула за поништење горепоменуте пресуде из Сплита, те је јасно као дан да већина сматра да је Милан Поповић тај који се најбоље стара о сину Александру.

Подсећамо, својевремено се огласио и вештак Владимир Грошић, који је објаснио како ствари стоје у процесу везаном за певачицу и Милана Поповића.

Грошић је био и сведок на суђењу Гзиму Реџепију, који је у поступку правоснажно ослобођен оптужби јер је, како тврди УСКОК, покушао да утиче на вештаке у корист Милана Поповиц́а. 

Грошић је потврдио да су на крају заједно написали извештај по којем је њихов син требало да живи са оцем.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/severina

 

 

- Тај налаз ћу бранити до краја живота и опет бих написао исто - нагласио је Грошић.

Након што је описао контроверзни сусрет са Реџепијем, Грошић је изненада почео да прича о сусрету са Северином.

Према његовим речима, тог истог лета 2020. Северина га је позвала и затражила да се сретну. Касније је на суду рекао да се више плашио Северине него Бандиц́евих људи.

Пошто га је Северина без доказа пријавила УСКОКУ доктор је правоснажно ослобођен свих оптужби.

Иначе, Грошић је својевремено истакао да је потпуно самостално одлучивао.

Foto: ATA images/profimedia

 

 

- Нема ниједног доказа који би упућивао на то да би оптужени утицао на израду и садржај налаза вештака Владимира Грошића. Грошић је у исказу на суду детаљно описао састанак наводећи да је он имао субјективне осећаје да је нешто требало учинити док само кривично дело трговине утицајем изричито тражи нешто од неке особе - навођено је у образложењу.

БОНУС ВИДЕО: