Међутим, британски бармен Џон Тафер тврди да је начин сипања пива веома важан. Наиме, он је прво ставио комад папира у споро сипано пиво, и одмах је настала мала “експлозија” уз много пене.

 

 

Тафер објашњава да се то управо догађа у желуцу када попијемо ово пиво, и да се тада надимамо. Потом је убацио папир у брзо сипано пиво и изостала је бурна реакција.

Потпуно очекивано, снимак који је Тафер објавио на свом ТикТок профилу је изазвао лавину различитих коментара изненађених пивопија. Једни тврде да је ово потпуна глупост, док други у шали кажу да је лако решити овај проблем… и пити директно из флаше.

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".