Хрватској поп певачици Северини Вучковић, Врховни суд Хрватске, одузео је старатељство над сином Александром, а регион не престаје да бруји о овој теми.

Фото: АТА имагес

 

 

Бројне јавне личности пружиле су подршку певачици, а сада се огласила и поп дива Јелена Карлеуша.

Она је, као и увек, била без длаке на језику, а многи су шокирани шта је све написала на свом Инстаграм профилу.

- Испаде овај Северинин бивши психо битнији и утицајнији у Хрватској и од њиховог премијера и председника и суда и закона и правде и Бога - започела је Јелена, па додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Сад, пошто сте се браћо Хрвати поштено обрукали, јер предуго гледамо неправду према овој жени и пун нам је ку*ац. И ви после нешто за Србију причате... Ееее моји виии... Овде би то Северини било решено давних дана, а и имамо способне адвокате, Северинини су пуки аматери. А пошто ће и дотични утицајни ово прочитати, могу само да му поручим: Шта бих ја теби брате Србине радила, био би први мушкарац који је затруднео и био трудан годинама! Ниси ти Србин, ти си... Да не лајем, знам да будем погана... Ако те негде нагазим рећи ћу ти у лице, лако је овако бити храбар, а и знам неке који имају мааало више парица од тебе - написала је очито бесна Јелена, која веома бурно реагује на неправду и малтретирање жена, али и мањина.

Фото: В. Данилов

 

 

Подсетимо, Северина је недавно, на наступу, одржала емотиван говор и расплакала се, што је све посебно дирнуло и многи се саосећају са њеним болом

БОНУС ВИДЕО: