Певачица и некадашња учесница „Звезда Гранда“ Емина Туфо сломљена од туге и бола обавестила је јавност да је преминуо њен отац.

Како је открила на друштвеним мрежама, отац је напустио у 64. години живота.

- Драги пријатељи и познаници, мој отац се преселио на бољи свет - поручила је Емина.

Фото: Инстаграм принтскрин/eminatufo95

 

 

Подсетимо, Емина Туфо је прошле године изговорила судбоносно „да“ у тајности, а за Гранд је недавно признала да је ту информацију покушала да сакрије од медија, али безуспешно.

– Срећно сам се удала. Баш ми је драго што сте дошли у посед тих информација, ми смо то љубоморно чували за себе. Са друге стране, немамо проблем да се радосне вести далеко чују – рекла је певачица.

 

 

Емина је имала ту привилегију да јој на венчању пева Зорица Брунцлик, а млада певачица каже да њихово пријатељство датира од када се такмичила у „Звездама Гранда“.

- Пријатељство датира неких седам, осам година, од такмичења. Она је мене од првог појављивања јако заволела, ја сам одрасла уз њене песме. Годинама смо једна другој слале поруке, честитале празнике, онда је дошао моменат да ја упловим у брачне воде. Причала сам са супругом и питала га шта он мисли да замолимо њу да нам мало дође, довољно је било сат времена. Она је је оставила све обавезе и прихватила, исто тако сам и ја дошла на крштење њене унуке – испричала је за Гранд.