Певачица Ема Радујко (19) решила је да проговори о великом проблему, због ког је прошла кроз пакао.

- Прошле године сам била под толиким стресом, да сам добила једну кожну болест, питриазис розеа се зове. Једно осам месеци нисам могла да излечим то. То је било свуда по телу, печати око главе, око косе, рекли су ми да може коса да ми опадне. Имала сам по грудима, по стомаку, то је било црвено, пече, изгледа као псоријаза, имаш по целом телу - рекла је Ема.

 


- Нисам успела овде да излечим, било је ужасно, било ми је тешко да прихватим себе такву. Окидач је био период одрастања, доста сам радила, била сам и у једном односу... Јако сам емотивна, тешко подносим разилажење, растанке... Превише сам схватала ствари лично. Тело је хтело да изађе из моје коже, колико сам била под стресом - закључила је за емисију "Wхy Со Сериоус?", а тежак период са поменутом болешћу је сада иза ње.

 

 

 

О Еми се, иначе, недавно нашироко причало кад се поливала водом на наступу. Ема је на наступу била у провокативној комбинацији, а леђа су јој била потпуно гола. У једном тренутку она је окренула позамашну задњицу публици, подигла флашицу воде у вис и почела да се полива, док је снажно тврковала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".