Златна слова историје хуманости још једном су исписана када је Драгана Мирковић објавила да ће се одрећи зараде са целе своје турнеје До последњег даха и поклонити новац онима којима је најпотребније.

Фото: АТА имагес

 

Регионална фолк звезда открила је ово јуче на догађају који је организовала са организацијом Срби за Србе, са којима ће имати партнерство на простору Србије, али ће средства бити поклањана угроженима и у остатку региона, где год буде имала велики концерт.

@nportal.rs Bravo! Dubok naklon za ovaj potez. Dragana sav prihod od turneje poklanja u humanitarne svrhe. #draganamirkovic #fyp #fypシ ♬ original sound - nportal

– Већ сам најавила да ми је жеља да овом турнејом увеселим људе песмом, али и да ширим љубав, хуманост и срећу. Зато сам и донела одлуку да на сваком концерту помогнем људима којима је то потребно. Прва прилика била је у Тузли, где сам помогла са 10 хиљада марака самохраном оцу са деветоро деце. Тако ће бити и на другим концертима у региону. Са организацијом Срби за Србе сам пријатељ и сарадник већ дуго тако да је било природно да на овај начин наставимо сарадњу па ћу са сваког концерта у Србији лично издвојити милион динара који ће бити употребљени да обезбеде кров над главом најугроженијим породицама- рекла је Драгана захваљујући чијем несебичном чину ће сваки купац карте за њене концерте сада постати и доброчинитељ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".