Ђорђе Давид тврди да није имао наступ протеклог викенда у Македонији, само две недеље након што је учествовао у саобраћајној несрећи у којој је једна жена изгубила живот, иако је на званичној страници објекта где је певао подељен снимак како рокер изводи нумеру.

С обзиром на то да на Инстаграм страници на којој је у недељу објављен видео под називом "Ђорђе Давид и невиђен спектакл" није наведено да је снимак настао раније, они су се сад огласили.

- Ова слика је настала 16. децембра прошле године када је на гостовању Јоцета Панова у наш клуб као почасни гост био и Ђорђе Давид. На велико инсистирање публике Ђорђе је отпевао пар песама као велики доказ љубави према тој публици која је те вечери била искено одушевљена. Ми као клуб одговорно тврдимо да је ова слика настала много раније пре несретног и трагичног догађаја прошле недеље. Искрено и од срца дајемо пуну подршку Ђорђу Давиду у доказивању невиности. Дубоко жалимо за изгубљени живот и сматрамо да се овакве ствари не могу користити ни у једном случају - наведено је у опису фотографије.

Фото: АТА имагес

 

 

Тим поводом коментар је имао и певач Јоце Панов који је такође потврдио те наводе:

- Не знам тачно дан када је настао снимак, али је то било прошле године. Чини ми се пред Нову годину. Десила се грешка, није лепо да људи мисле да је Ђорђе певао, када није. Он је тада био мој гост и изашао је на бину, узео микрофон да отпева две, три песме. Ђорђе пролази кроз тежак период и није му до песме и ни до чега. Ја радим у том клубу сваког викенда и они су тек сада избацили видео који је од прошле године. Не знам зашто нису навели када је снимљено, а вероватно су објавили снимак због маркетинга јер често објављују снимке са свирке - рекао је Панов, који је пружио Давиду колегијлану подршку.