Барбара је у разговору са новинарима говорила о актуелнимтемама које се везују за њено име, а између осталог и да ли још увек уме да запева неки хит од Јами.

- Ја певам песме аутора, то нису њене песме. Ту спорну песму о којој се причало, певам, људи воле ту песму и што је не бих певала - рекла је Барбара.

Подсетимо, Јами је била изреволтирана што млађа колегиница изводи њену нумеру "Оне ствари".

Foto: Printskrin/Instagram/ barbara.bobak

 

- Толико ме нервира. Морам да кажем ово... Ја кад сам се појавила у медијима појавила сам се са својом песмом. Нисам могла да се појавим са туђом. Нисам могла тако да правим каријеру. Певаш тако туђе хитове, и као сад си ти велики певач! Пробијала сам се са својим песмама, није било лако, али је то прави и здрав пут - казала је Јами.

- Излуђују ме ови кавери... Рекла бих овако - оставите ми песме на миру! Певајте их у клубовима, у локалима, где хоћете, али се склоните од мојих песама. Ако ће неко да ради кавере мојих песама, радићу их ја! Поготово ако је песма мој живот, моја прича - додала је певачица.

- Лако је кад тако узмеш озбиљан хит, па правиш нешто са тим... Да је тако требало да звучи, можда никад не би ни била хит! Да је ја нисам отпевала можда је нико не би ни чуо! Значи, не дирајте ми песме. Паљба, бре! Ми смо сви уложили велики труд, велики рад, имамо имена, харизму, квалитетни смо. Људи су заволели песме захваљујући нама. И то је нормално. Узимаш, хеј, нечији живот, нечији рад, убираш плодове... Мора да се престане са тим - закључила је Јами за "Курир" својвремено.