Популарна лото-девојка у 23 године је у вези са грчким предузетником Симеоном, а од тога шест година у браку. У интервјуу за Јутарњи.хр, Сузана је објаснила колико је њој и њеном супругу тешко да одржавају брак на даљину, с обзиром на то да он живи у Грчкој, а Сузана у Србији. 

- Мислим да је то у овим годинама јако добро. Мој супруг је имао наде, које су одмах нестале, да ћу ја када се удам преселити код њега у Грчку. То код нас једноставно не би функционисало, управо зато што сам ја тада још имала свој посао. Он је један изузетно запослен човек који ради од јутра до вечери и који је увек на путу. Шта бих ја онде радила? Седела на базену и чекала га да се врати? То једноставно нисам ја, а и он је тога свестан. Свакако, да он и ја немамо сличне навике сигурно не бисмо били заједно толико дуго. Ми се видимо јако често, а авионске компаније врло добро профитирају од нашег брака. Нас двоје смо вам једном недељно заједно. Што је заправо сасвим у реду, а све зависи од наших обавеза. Он има своју децу, остварио се и у улози деде - ја јесам мајка, али још нисам бака. Такав однос на даљину не би функционисао у младости, али у овим годинама је збиља добро зато што наш разум надјачава осећања. 

Сузана је открила и да Симеон не говори српски.

Фото: АТА имагес

 

- Ми вам разговарамо на енглеском језику, још увек није научио мој, али када говорим на српском – онда зна да сам љута. Када се посвађамо, а то траје јако кратко – ја вичем на српском, а он на грчком језику. Једном приликом сам му рекла да је добро док се свађамо зато што то значи да у нашој вези има страсти - испричала је Сузана и открила како она и њен супруг проводе заједничко време.

- Волимо заједно да путујемо, а ја најискреније волим да га пратим на пословним путовањима. Он док ради и састанчи, ја уживам. Увек добијем свог водича, ауто и обилазим оно што ми је занимљиво. 

Сузана истиче да Симеону никада није проверавала мобилни телефон.

Фото: В. Данилов

 

- Ја вам заиста нисам љубоморна жена. Никада му нисам проверавала телефон и сматрам да би то било испод моје части. Пратити, проверавати и чачкати по туђим телефонима умањује вредност онога ко то ради. 

- Упознала сам га преко заједничких пријатеља који су ме натерали да дођем у ресторан. Рекли су ми како сама не могу да пронађем правог мушкарца те да ће они узети ствари у своје руке. Организовали су вечеру за двадесетак људи како ми не би било неугодно и да не буде очито да је то упознавање нас двоје. Ту су била два Грка, али мени се искрено ни један није толико свидио. Када је реч о љубави на први поглед, Симеон се одмах заљубио у мене, а ја у њега баш и не. Требало је да га проверим, да видим ко је и чиме се бави те да се уверим да је један каваљер и цивилизован човек. На крају сам попустила емоцијама и заљубила се. Увек ми је делио комплименте како сам лепа, обасипао цвећем, то додуше и данас ради. Он ми је пружио другачији третман, него сам то имала овде на Балкану, односно у Србији.

Сузана је својевремено за медије признала и да је потписала и предбрачни уговор, а сада је појаснила и разлоге.

Фото: В. Данилов

 

- Потписала сам га и то на своју иницијативу. Тако сам желела да заштитим нашу децу, наше ћерке… Хтели ми то или не, новац је увек проблем. Зашто би, на пример, његове ћерке мислиле, с обзиром на то да је он бољег имовинског статуса од мене - да ћу ја бити та која ће им нешто одузети. Ја у животу имам све што ми треба, тако да сам ја иницирала прво да потпишемо предбрачни уговор, а тек онда да се венчамо. Испоставило се да сам веома паметна жена…

Према Сузаниним речима, Симеон се изврсно слаже са њеним ћеркама Теодором и Наталијом. 

- Изврсно се сви слажу, а он је у великој мери утицао на њихово васпитање. Увек је имао драгоцене савете, водио нас све заједно на љетовања, камповрања… Не могу рећи да су у њему виделе фигуру оца, зато што је њихов отац жив, већ су у њему имале једну мушку фигуру уз мене која им је сигурно недостајала.

БОНУС ВИДЕО: