- Две ствари око којих те највише смара тата (Жељко)? - питао је водитељ Огњен Амиџић.

- Око трошења новца, и када треба да путујем негде, све га занима, са ким идем, ко вози, шта ћу тамо да радим, још када му кажем да ја возим, није му добро - рекла је Софија.

- А зашто си била љута на свог тату? - упитао је Огњен.

Foto: Printscreen/Instagram / sophiasasic

 

- Десиле су се неке ствари које су мени сметале, сада их више нема. Ми смо се свакако волели највише увек - рекла је Софија у Амиџију.

На питање да ли више воли маму или тату, одговорила је:

- Јао, Боже! Родитељи су родитељи. Хајде нека буде да их волим једнако.

Иначе, Софија је једном већ говорила о свађи са оцем.

Фото: АТА имагес

 

- Мама и тата су се најнормалније разишли. Имала сам тада шест или седам година. Али, увек сам била татина ћерка. Била сам јако везана за њега. После њиховог развода свашта се писало: да ми је мама бранила да га виђам, чак и Аца... Истина је само једна: тата и ја имали смо сукоб пре пар година, а с тим немају везе ни моја мама ни очух нити било ко, већ нека његова страна – открила је Софија тада и додала:

- Дуго нисмо причали, годинама нисмо били ни у каквом односу. Сложићете се да је женском детету отац јако битна фигура. Када ме питају у каквом сам односу са Ацом, могу само да кажем да сам ја са тим човеком одрасла. Живела сам с њим десет година и стварно смо јако блиски. Хвала богу, и са татом сам добра, у последње две године изгладили смо све проблеме. Сада сам потпуно комплетна у том смислу - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО: