Било да то значи сплеткарење како би добили оно што желе или наговарање других да обаве њихов прљави посао, неки појединци нису задовољни ако не постигну своје. Ово манипулативно понашање утиче на њихове односе са свима, од породице и пријатеља преко романтичних партнера до колега с посла. Ако сте се питали како се могу играти са вашим емоцијама и мотати вас око прста, одговор се можда налази у њиховом хороскопу, пише Бест Лајф.

Вага

Будући да су Ваге веште у одржавању равнотеже, оне знају како да употријебе 'праву комбинацију добра и зла како би биле сигурне да ће добити шта год желе', каже астролог Мариа Хејс. Покушаће да се понашају безазлено, али људи који их добро познају схватиће. 'Они користе свој нежни шарм како би друге тактично усмерили на прави пут', додаје Тара Бенет, астролог и духовни тренер.

Јарац

Јарци тачно знају шта им је потребно за успех. Често их воде искључиво њихове амбиције и не смета им да манипулишу другима како би дошли до врха. 'Они су тип манипулатора који вас тера да мислите да је била ваша идеја да учините све што они желе', каже астролог Стина Гарбис.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Док су Девице познате као нежне и дарежљиве особе, испод њихове љубазне личности крије се особа која другима жели да наметне своја уверења. 'Њихова манипулација нагиње према пасивно-агресивној страни', каже Хејс. Вероватно ћете уочити како дају успутне коментаре, прикривене претње или глуме жртву како би добили оно што желе. Хејс такође напомиње да није увек лако рећи манипулишу ли или не. 'Овај знак зна добро да скрива ​​тајне, па је још теже сазнати њихове мотиве', каже она.

Лав

Лавовима није страно да добију оно што желе, што Гарбис приписује чињеници да им нико не може рећи не. 'Они имају тенденцију да нападају ако не постигну оно што желе, а овај знак је најбољи у томе да вас окриви', каже она. Такође можете очекивати ​​да циљају на ваше самопоуздање. 'Ако имате талент који се надмеће са Лавом, они ће вам допустити да први заблистате, а потом ће ступити на позорницу у настојању да вас надмаше—и то често чине', каже астролог Рyан Маркуар, 'Може пригушити ваше властито светло и натерати вас да пожелите да одустанете од нечега што волите да радите јер се више не осећате вредним тога'.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци ће први окривити неког другог како би могли да избегну метак. 'С Меркуром као њиховим владаром, они су паметни и могу да шармирају кога пожеле', каже астролог Жил Лофтис, 'Они имају много идеја и много жеља и могу да смишљају разне планове како би добили оно што желе'. И може бити брутално за свакога ко им се нађе на путу. 'Издаја им није испод части; на крају крајева, они су знак са више страна', каже Хејс, 'То доводи до тога да њихова жртва прихвати своју судбину, а Близанци настављају са својим животом као да се ништа није догодило особи коју су виктимизирали за властиту корист'.

Шкорпија

Није изненађујуће да је Шкорпија најманипулативнији хороскопски знак. Бенет истиче да свачије вуку конце, а да они то не примете: 'Вешти су у читању људи и ситуација, што увек искористе у своју корист'. Шкорпијама такође није проблем да искористе туђе слабости против њих. 'Познато је да су Шкорпије врло уверљиви када говоре, терајући другу страну да верује да су погрешили чак и ако нису учинили баш ништа', каже Хејс. То их чини једним од најопаснијих знакова.

БОНУС ВИДЕО: