Кристијано Роналдо поклонио је својој партнерки Георгини Родригез сат марке "Џејкоб енд Ко", вредан 100.000 долара. Она се похвалила на том поклону објавом на друштвеној мрежи Инстаграм, уз поруку фудбалеру: "Хвала ти, љубави".

Сат који је фудбалер Ал-Насра поклонио партнерки има ружичасти каиш и опточен је дијамантима. Одабрао је баш тај скупоцени примерак поводом Георгининог 30. рођендана. Кристијано Роналдо такође поседује сат истог произвођача и најскупљи је на свету.

Интересантно је то да је Кристијано Роналдо пријатељ са Џејкобом Арабом (58), дизајнером и оснивачем бренда "Џејкоб енд Ко" и компаније коју је основао 1986. године. Рођен у Ташкенту као Јокуб Арабов, Роналдов пријатељ са породицом је 1979. емигрирао у Њујорк, настанио се у квинсу и већ као тинејџер почео је да ради у познатим јувелирницама. Сада је власник бренда чији су заштитни знак луксузни производи.

Кристијано и "Џејкоб енд Ко" годинама сарађују и у склопу те сарадње настала су два скупоцена сата - "Лет ЦР7" ("Флигхт ЦР7") и "Срце ЦР7" ("Хеарт оф ЦР7"). Вероватно у договору са Џејкобом Арабом, Роналдо је одабрао и овај, посебан поклон за Георгину, са којом је у вези од 2016. Наводно, упознали су се када је он ушао у "Гучи" продавницу у Мадриду, а она је у то време била продавачица. Заједно имају двоје заједничке деце - ћерке Алану Мартину, рођену 2017. и Белу Есмералду, рођену 2022.

"Како смо се упознали? Било ме срамота"

- Он је тако згодан. Када сам га први пут видела, било ме је срамота да га погледам", рекла је она о упознавању са Роналдом у једном ТВ интервјуу. Том приликом је признала и да су се срели сплетом околности, јер је она радила до 17 часова, а остала је дуже да би помогла колегиници. "Коначно сам могла да кренем кући, три сата касније него што је било планирано и док сам се спремала, Кристијано је ушао са својим најстаријим сином и неким пријатељима. Хајде да кажем само да сам осетила лептириће у стомаку - открила је шпанска лепотица, рођена у Аргентини 1994. године. 

Кристијано је годину раније раскинуо са лепом Рускињом Ирином Шајк, а на почетку везе са Георгином нису јавно показивали љубав. Роналдо јој је после неколико сусрета упутио позив да оду заједно на модни догађај бренда "Долче и Габана". Када се прочуло да су заједно, навијачи Реал Мадрида, тадашњег Роналдовог клуба, као и његови бројни фанови почели су константно да долазе у продавницу и менаџер локалног "Гучија" забринуо се да ће тако велики број људи "отерати" богату клијентелу. Зато је Георгина у децембру 2016. добила отказ, после само осам месеци рада. Потом јој је Роналдо уз помоћ својих познаника нашао посао у Пради, где је радила за плату око 1.000 евра месечно, али и ту су почеле да се стварају гужве због њене све веће популарности и у договору са менаџмером продавнице раскинули су ту сарадњу.

- Крила сам се, али они су ме тражили у продавници. Звали су, распитивали се за мене, глумили да су купци. Увек је било фотографа који су ме чекали. Директор ме је слао у подрум јер није хтео да ме виде у продавници. Почела сам да се осећам веома некомфорно и отишла сам". Недуго после тога остала је у другом стању и у новембру 2017. постала је мајка и одселила се из Шпаније, најпре у Торино, где је Роналдо играо за Јувентус, потом у Манчестер, где је он играо за Јунајтед, а онда у Саудијску Арабију, гдеје ЦР7 отишао крајем 2022. године заједно са породицом.

Сада је инфлуенсерка, модел, мајка и веома успешна у бизнису. Прошле године је Нетфликс о њој објавио и мини-серију, под именом "Ја сам Георгина".

БОНУС ВИДЕО

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".