Синиша Михајловић преминуо је крајем 2022. године после дуге и тешке борбе са опаком болешћу. Иза себе је оставио велику породицу која је његов највећи понос.

Фото: Профмедфиа

 

 

И док је супруга Аријана добро позната јавности, мало ко зна да је певачица лепих црта лица и раскошног гласа била девојка Синише Михајловића.

Бивша девојка Синише Михајловића се деведесетих година прошлог века појавила на музичкој сцени, а због своје лепоте својевремено је била и мис Југославије.

 

 

Реч је о Андријани Анчи Дабетић, плавокосој лепотици која је недавно јавно говорила о љубави са Михом. 

- Било је занимљиво и кратко. Сећам се да је био на једном мом рођендану, отварао је шампањац, смејали смо се и проводили како већ то обично бива на рођенданима. Веза је пукла јер смо имали превише обавеза, нисмо имали времена за нас. Ја сам те године освојила титулу мис и упоредо певала, буквално од седам дана шест сам радила. Синиша је живео у Ђенови, имао је паузу у првенству и велике планове са мном. Али, нисам хтела да будем само девојка фудбалера - каже певачица и додаје:

- Имала сам уговорене наступе током читаве сезоне и нисам отишла. Имала сам име и презиме, занимање, каријеру и тако се и завршила наша љубавна прича. Остали смо у пријатељским односима, после тога се видели још два, три пута на неким дешавањима. Како смо се лепо дружили, лепо смо и остали пријатељи - закључила је Андријана.

 

 

Такође, нисам хтела да будем само девојка фудбалера. Видели смо се после тога можда једном-два пута на неким дешавањима - открила је Анчи за „Гранд неwс“.

Бивша девојка Синише Михајловића је након њиховог раскида упознала човека коме је подарила сина Марка, а којег никада није јавно показала. 

- Марков тата је погинуо у саобраћајној несрећи. Био је то ужасан период, који нисам могла да користим за појављивање у новинама и до сада нисам никоме причала о томе.

 

 

Било ми је много тешко, месец дана практично нисам излазила из куће, али онда сам се тргла и потпуно се посветила сину, јер нисам могла ништа да променим.

Много ми је било тешко због Марка који је остао без оца, јер биће периода у животу када ће му он сигурно требати. Али живот иде даље - рекла је Анчи својевремено за медије.

БОНУС ВИДЕО: