Рада тврди да ни шеме не долазе у обзир, тако да онај ко мисли да може да је освоји може само да дође са прстеном у руци како би је верио.

- Престала сам у интервјуима да причам о момцима и везама јер их немам дуже време. Не стижем од посла да се бавим тиме, радим по цео дан и ко ће жену поред себе која је по цео дан у послу? Па нико! Немам времена за шеме, ја сам жена која воли да се посвети партнеру, а не да то буде нешто површно - рекла је фолкерка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Следећи коме се свидим може само да дође са прстеном и да клекне испре мене! У озбир долази веридба, али шеме не. Волим да кажем да ја више немам времена за губљење!

Иначе, Рада чест оговори о бившем дечку Милану Станковићу, с којим је и после раскида остала у добрим односима.

- Ја Милана вучем да се врати из духовног живота у цивилизацију и људе. Он га баш претера - или ће да се замонаши или да иде у провод, не може то тако. Остали смо у супер односима, много га волим и искрено бих волела да почне поново да пева. Он је велики таленат. Ево можемо и заједно нешто да снимимо, само да ја позатварам своје дугове. Све сам уложила у албум, то је моје улагање у будућност, ред је да се купи и нека некретнина - објаснила је певачица.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: