Поред извештавања о несрећи, пажњу јавности привукао је и сукоб између Ђорђа Давида и репера Стефана Ђурића Расте. Након што је Раста био ухапшен, Ђорђе га је прозвао за медије, а Раста је сад узвратио путем друштвених мрежа. 

- Деда, ја теби желим само правду. За разлику од тебе, ја никога никада нисам повредио, деда. Али запамти, увек се све враћа - написао је Раста, а потом изјавио саучешће породици трагично преминуле девојке.

Фото: АТА имагес

 

- Када је Раста у питању, ја морам да кажем да сам ја, кад је његова каријера у питању, имао неко погрешно мишљење до пре две године, док се није десио један концерт у оквиру неког фестивала, па сам схватио колико је он озбиљна звезда за одређену популацију. То што је написао, никога није повредило. То су сад импровизације на тему, ја ћу само рећи, ово што је он урадио је намера, а ово што сам урадио ја, то је сплет несретних околности - рекао је рокер.

Фото: АТА имагес

 

Ђорђе је истакао и да се сусрео са доста негативним коментарима:

- Добијао сам и коментаре да сам наркоман, пијанац, п*дер, да сам добио шта сам заслужио и да ми тако треба. Тешко се носим са тим и знам многе колеге који су "отишли под лед" због великог притиска, који сам и ја осетио тек сад када ми се десио овај ужас.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".