Мартина је рођена у Ријеци, има 39 година, а своју титулу ће бранити са поносом са бојама наше заставе. Истакла је да је она пре свега уметница пред онима којима се ова вест није допала. 

Удала се у Србију, готово целу деценију живи у Београду, а сада је путем друштвених мрежа доживела напад зато што представља СРбију, а не земљу у којој је рођена. 

Певачица се обратила на најискренији могући начин онима који је воле и не: 

- Ја сам Мартина Врбос, уметница, певачица. Да ли сте знали да уметници немају порекло, земљу, држављанство и националност? Да ли сте знали да уметници не знају ни за боју коже? Да ли сте знали да је уметницима у музичкој индустрији, којој ја припадам, музика једина религија? Ако нисте, време је да сви схвате да (потенцијално) Србију на "Евровизији" у Малмеу неће представљати Хрватица, већ певачица, уметница, која је у клубу "Qуинцy Јонес" певала пред великим музичким именима у публици и нису ме питали ко сам и одакле сам - навела је, па закључила:

- Сада ви мени реците ко сам ја и ко ће, у случају да песма "Да ме волиш" победи, представљати Србију у Малмеу? - била је изричита.

А о којој песми је реч, послушајте у наставку овог текста:

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: