Може се догодити да таман средимо ципеле, али нас захвати невреме и цео труд пропадне за неколико тренутака. На срећу данас имамо инфлуенсере који нам могу дати хиљаде савета како да олакшамо чишћење дома и одеће. Један стручњак је поделио сјајан трик за брзо и ефикасно чишћење, а резултат је одушевио хиљаде људи. Снимак је постао виралан.

Стручњак је истакао да је уз неколико трикова успео да покаже публици како да очисти ципеле. 

Снимак носи назив "Како природно очистити ципеле". "Јесте ли знали да ако узмете кромпир и одсечете комадић, њиме можете да очистите ципеле?", открио је стручњак који редовно дели трикове за чишћење.

Начин на који се решио  мрља на белим патикама, а резултат је одушевио све! Ако вам се ципеле поквасе, све што треба да урадите јесте да их на пет минута убаците у машину за сушење, али тако да пертле буду ван бубња. Уколико из ципеле долази непријатан мирис, пробајте трик са кесицом чаја! Ставите по једну кесицу у сваку од ципела и оставите их да одстоје преко ноћи. "Бум, смрад ће нестати", рекао је стручњак и додао да кора од банане чини обућу сјајнијом. 

БОНУС ВИДЕО: