Слоба Радановић је, новом објавом на свом Инстаграм профилу, поткачио самопрозваног "Бога обрва", Адама Адактара, који се недавно слика на трону испред Храма Светог Саве и разљутио део јавности (више о томе погледајте на ОВОМ линку).

Адам Адактар својим начином живота и изјавама често изазове пажњу јавности, а сада је гостовањем у једном поткасту успео да изреволтира и певача, Слобу Радановића.

Наиме, Слоба је на свом Инстаграм профилу објавио део Адамовог интервјуа, у којем говори да је увек живео истим начином живота, па истакао да није поента у новцу.

Фото: Инстаграм принтскрин/слобарадановиц

 

 

- Сада имам базен у кући. Пре три године имао сам базен у дворишту, а пре 15 година имао сам онај монтажни базен, па долазимо до тога да сам ја увек имао базен. Значи, свако себи може да приушти базен на постављање. Ради се о лајфстајлу, како хоћеш да живиш, а не о новцу. То је оно што људи не могу да укапирају. Тако да сам ја увек живео овако - говорио је Адам.

Ова изјава разбеснела је познатог фолкера:

Фото: АТА имагес

 

 

- Сваком секундом овог снимка одумире ми једна сива мождана ћелија, лебе мекани - написао је Радановић.

Самозвани "бог обрва", је одлучио да у свом стилу узврати ударац.

-Прва ствар, он мене мора да обожава, зато што мој рад гледа сваки дан на лицу своје изабранице, те део мене сваки дан има код куће. Друга ствар, с обзиром на то да се ради о базену, мене занима да ли и он има базен и да ли је тај базен спољашњи или унутрашњи. Исто тако ме занима колики је тај базен и колико га је платио, па кад будем знао све, можда ће и мени нека сива ћелија да одумре - рекао је Адам.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: