Породица Карић важи за једну од најпознатијих и најбогатијих породица у Србији. Полако су посизали успехе који су им доносили све већу зараду, али им је увек љубав и брига према најближима на првом мести. Са деценима су постајали и све бројнији, тако да их данас има у свим скоро свим делатностима. А како су и сами имали врло тежак живот, сада много помажи и другима.

Потичу из Пећи, и док се о неким члановима породице готово све зна, неки су остали мистериозни, те уопште не желе да се експонирају у јавности. Међутим, даме из ове династије где год се појаве, привлаче велику пажњу.

Наиме, Јанићије и Даница током брака су добили четворо деце: Сретена, Драгомира, Зорана, Богољуба и Оливеру.

Њихов најстарији син Сретен, који је преминуо 2017. године, био је ожењен Славицом Карић. Ову дама је изузетно цењени члан познате фамилије. Преко 40 година су били у браку, мајка је четворо деце, али и бака шесторо унучади.

Гордана Карић, ћерка Сретена и Славице, након завршетка престижних школа на Кипру и у Лондону одлучила је да се врати у Београд. Ретко када ћете је видети по догађајима на којима се окупљају познати јер она то, како каже, не воли. Иако је више пута у џет сет круговима проглашавана за трендсетерку и најбоље обучену Српкињу, никада није волела да се експонира у јавности.

Хафа и Драгомир Карић у љубави су више од пет деценија. Њихов однос се, како често истичу, заснива на поштовању, подршци и разумевању, што је кључ за све њихове пословне успехе и породичну срећу. Хафа је мајка четворо деце и тринаесторо унучади.

Иако више по папирима члан породице Карић, Елена Караман је била једна од познатијих чланова ове фамилије. Она је била годинама у браку с Југославом, Хафиним и Драгомировим сином, са којим има четворо деце.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/jugoslavkaric

 

 

Хафина и Драгомирова ћерка, певачица Данијела Карић, једна је од познатијих чланова ове фамилије, а она и плесач и кореограф Иван Милеуснић уживају у складном браку од 2019. и родитељи су двогодишњег сина Максима, а сада су открили да очекују принову. Наиме, прелепа плавуша у петом месету трудноће, а радосне вести је поделила на својој журци поводом 40. рођендана.

Овај предивни пар одгаја и Данијелину децу, ћерку Монику и сина Филипа, које певачица има из брака са бившим фудбалером Николом Мартаћем.

Маријана и Зоран Карић годинама су у складном браку у ком су добили четворо деце, али и седморо унучади. Маријана је недавно издала кувар традиционалних јела с Косова и Метохије, а често се спомиње и то да је она најбоља куварица у породици.

О Јефимији Карић, њиховој ћерки, готово ништа се не зна, сем тога да је у браку са Сашом Раденковићем који је рањен пре три године у једној кафани у Београду и са којим има двоје деце.

Њена сестра Ана 2014. године се удала за црногорског угоститеља Балшу Љешкара са којим има двоје деце. Лепа Ана је другу трудноћу имала у исто време када и Дана Карић, те су сестре у тим месецима за домаће медије истицале како заједно уживају у најлепшим тренуцима, наводи Задовољна.

Миланка Карић са Богољубом има четворо деце и петоро унучади. Миланка и Богољуб упознали су се када је она имала петнаест, а он осамнаест година. Одмах када су се упознали, Богољуб јој је рекао да ће бити његова жена, иако у то није веровала одмах, њих двоје су у браку више од пола века.

Њихова ћерка Надежда у браку је са Дејаном Лазаревићем, са којим има двоје деце. Она се, као и остала Богољубова деца, истог дана 2018. године венчала са Дејаном у једној цркви у Београду. Надежда се не појављује много у јавности, а сем идиличног односа који има са супругом, не зна се много.

Њена сестра Јелена Карић у браку је са Гораном Лазаревићем, са којим има двоје деце. Јелена је успешна у свом послу и не воли јавно да се експонира.

Још једна Миланкина и Богољубова ћерка Даница Дана Карић већ пет година је у браку са Николом Стојиљковићем, са којим има сина Петра. Они живе на две локације, док је зима у Београду, они су у Арапским Емиратима, а када на овој страни света дође лето, време проводе у нашој престоници и у Црној Гори где породица Карић поседује велелепну вилу.

Оливера Карић, рођена сестра Сретена, Драгомира, Зорана и Богољуба, у браку је са Новицом Недељковићем, са којим има троје деце и исто толико унучади. Била је директорка разних компанија у Србији, а још увек је члан Карић Фондације.

Њихова ћерка Александра Карић са супругом Игором Јовановићем има двоје деце и како знамо из домаћих медија, Александра не воли да се појављује у јавности.

Горица Карић и њен супруг Марко недавно су добили близанце несвакидашњих имена – девојчицу Ану Александру и дечака Богдана Сретена.

(Курир стил)

БОНУС ВИДЕО: