После тога се појавио у серијама "Јелена" и "Тотално нови талас", а већ годинама је присутан на нашој музичкој сцени.

Вукашин Марковић је фронтмен групе "Ирие ФМ", коју је основао давне 2001. године у Београду, а у истој пева, пише текстове и свира тромбон.

Памтимо га као дечачића кратке косе, али он сада изгледа потпуно другачије. Има дуге браон таласе и густу браду, а нежнијем полу се допада и у овом рок фазону.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Holivud Movies

 

 

Пре неколико година изазвао је бурне реакције у јавности када се у споту појавио потпуно наг.

Колико је другачији од већине, говори и чињеница да поседује сплав на којем живи.

О учешћу у "Породичном благу" увек је говорио са задовољством.

- Никада се нисам покајао што сам то радио, ево репризира се већ десету годину заредом. Све то је људима остало урезано у сећање - рекао је он једном приликом за "Прву".

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Вукашин се држи подаље од медија, посвећен је својој групи, а током једног интервјуа за "Хелло", говорећи о својој страсти према моторима, открио је један дотад јавности непознат детаљ о свом одрастању и породици, који му је потпуно променио живот.

- Још као мали сам маштао о мотору, али се отац томе противио. Имао је неколико тешких саобраћајних несрећа, а после једне је остао инвалид. Зато ми није дозвољавао да набавим мотор. Тек касније, са 24-25, када сам се одвојио од куће, мој први акт самосталности је била куповина мотора. Имао сам свест о свему, и, ево, већ осам година одговорно возим и уживам - скренуо је одмах причу на другу тему Марковић, не желећи да открива превише.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: