Глумица Пунам Пандеј преминула је у 32. години, а тужну вест потврдила је њена менаџерка.

Позната индијска глумица и манекенка Пунам Пандеј умрла је у 32. години, после тешке болести потврдили су чанови њеног тима за Тхе Фрее Пресс Јоурнал.

Пунам, која је важила за једну од најлепших глумица у Боливуду, преминула је после дуге борбе са карциномом грлића материце.

"Ово јутро је тешко за нас. Изгубили нашу вољену Пунам од последица рака. У ово време туговања, молимо вас за приватност док се присећамо свега што смо с њом делили", стоји у објави на Инстаграму .

Пандеј је рођена у Канпуру 1991. године, а каријеру модела започела је 2010. године, да би три године касније дебитовала у боливудском филму "Насха". Појавила се у филмовима "Лове ис Поисон", "Малини & Цо" и "Тхе Јоурнеy оф Карма" уз успешну каријеру модела.

Симптоми канцера материце

Код рака грлића материце као и свих осталих болести велики је проблем што жене реагују касно, чекајући да им тело сигнализира да нешто није у реду.

"Рани карцином грлића материце као и премалигне лезије које му претходе, најчешће не прате никакви симптоми. Спонтано или контактно крварење, односно крварење након сексуалног односа јавља се у каснијим фазама болести", напомиње лекар и саветује:

"Гинеколошки преглед и ПАПА тест су најједноставнији начини да се проблем открије и у фази када је излечив", рекао је за портал "Жена" др Петар Радловић, начелник гинеколошке хирургије на Институту за онкологију и радиологију Србије.

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО: