Како преносе светски медији, Де Оливеира је био Ливијом да Силвом (20) у стану, наводно су имали интимни однос када је њој позлило и у међувремену је доживела четири срчана удара.

Млади фудбалер је позвао хитну помоћ и рекао да се Ливија, иначе студенткиња медицине, онесвестила, али када су лекари стигли на лице места затекли су девојку како крвари из вагине, преноси Дејли мејл.

Доктор је на крају њеној породици рекао да је њена смрт узрокована са четири застоја срца и губитком крви због посекотине од пет центиметара у њеној вагини.

Ливија је наводно први застој срца имала на лицу места, једно у возилу ка болници, потом још два када су стигли у лекарску установу, што је на крају резултирало фаталним исходом.

 

 

Наводи се да фудбалер и несрећна девојка нису конзумирали алкохол и дрогу, као и да је полиција претресла стан и нашла само електронске цигарете. Међутим, смрт воде као сумњиву.

Пар се упознао пре два месеца преко друштвених мрежа, а млади фудбалер је рекао да је несрећној девојци позлило током интимног односа и након што је попушила две електронске цигарете. 

Да Силва, иначе ћерка полицајца, наводно је рекла родитељима да ће се придружити пријатељу у ресторану како би гледала меч бразилске прве лиге између Коринтијанса и Сао Паула. Уместо тога, Да Силва је посетио Де Оливеиру у њеном стану.

Де Оливеирин и Да Силвин отац умало су се потукли у болници и полиција је морала да реагује како би спречила физички обрачун.

- Димас остаје на располагању властима како би се разјаснио цео случај - рекао је де Оливеирин адвокат Тијаго Леноар за Г1.

- Он је прилично потресен и узнемирен свиме што се десиле - закључио је адвокат. 

БОНУС ВИДЕО: