Када размишљате о томе ко ће вас највероватније издати, постоји велика шанса да већ имате на уму бар један или два знака. Иако су сви способни за овај чин, постоји пар разлога зашто ће неки знаци вероватније то учинити у односу на оне друге.

Личност и понашање сваког хороскопског знака обликовано је њиховом владајућом планетом, елементом и модалитетом. Колико сте зрели, колико сте друштвени и да ли осуђујете, неке су особине које су одређене најмање једним од та три усклађења.

1. Ован

Фото: Профимедиа

 

 

Као први знак Зодијака, Ован има тенденцију да воли да је први у свему. Веома су амбициозни, конкурентни и увек настоје да буду број један. Због тога, Овнови могу брзо да издају ако осец́ају да им прети нечија доминација.

Овном влада Марс, бог рата, а та планета може изазвати невоље. Овај знак се бори из задовољства; ако сте на њиховој страни, биће вам лојални, међутим, ако се осете угроженим – напашће вас.

2. Близанци

Ако сте упознати са астрологијом, не би требало да будете изненађени што ћете на овој листи пронаћи Близанце. Брбљивим Близанцима влада Меркур, планета позната као "ђаво који воли драму". Близанци су веома прилагодљиви и имају способност да разговарају са било ким, што је вештина коју дефинитивно користе.

Али овај знак има тенденцију да буде дволичан.

Близанци воле да напредују и без оклевања ће прећи преко других да би дошли до свог циља – издаја им је у природи.

3. Шкорпија

Фото: Профимедиа

 

 

Од свих знакова на овој листи, Шкорпија је занимљива јер њихова издаја може погодити много теже од издаје Овна или Близанца. Шкорпијом влада Плутон, бог подземлја, који ће вас "увући" и никада вас неће пустити.

Ако узнемирите Шкорпију, можда ћете морати да пазите на своја "леђа". Када је у питању издаја, увек постоји разлог, преноси "Бустле".

БОНУС ВИДЕО: