Талентована звезда је признала после наступа да јој је било лоше када је видела гласове жирија: 

- Ја ово нисам очекивала, када сам видела пет-пет, слошило ми се, уопште нисам размишљала о томе. Извукла сам песму коју сам певала претпрошле године у такмичењу, сигурна сам у њу као ни у шта друго и рекох „Ајде да одвалим то“ – почела је она и додала:

- Шалим се, било је напето, акапела је скроз друга прича, мада може више да се покаже у том певању, да се експериментише, да се покажу неки детаљи. Што се певачког дела тиче, волим када нема матрице, тада могу да изводим трилере више пута, да мењам интонације и да убацим неке своје украсе. Матрица те некако тера да будеш у неком калупу, ја боље певам акапела, него уз матрицу што мислим да је и вечерас био случај. Боље сам отпевала ову у акапели, него прву спору песму са матрицом - започела је Атомска Мина.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

Мина је додала да воли да експериментише у свему: 

- Експериментишем и у животу, стилом, облачењем, на факултету када радимо неке пројекте, у љубави можда, не знам. У љубави експериментишем тако што не могу да нађем дечка ево већ две године и успешан је експеримент јако -била је искрена.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: