Маринко је преминуо 11. новембра 2021. године, после тешке болести. Са Славицом је добио синове Николу и Марка који се баве певањем, а из ванбрачне заједнице сина Дариа.

Маринко је имао жељу да током живота све материјално обезбеди, па је решио да имовину подели праведно, на равне части. Тестамен није написан. 

Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/роквиц.славица

 

- Маринко је с једне стране био велики враголан, а с друге велики господин, али породица му је била на првом месту. Синове никад није раздвајао. Сву тројицу је неизмерно волео - испричала је певачица блиска са Роквићима за домаће медије.

- Пружио им је све што је могао, а оно што је стекао током живота и богате каријере поделио је на равне части. Ниједан син није закинут, што би се рекло, ни за љубав, пажњу, а ни за некретнине и финансије које је оставио иза себе. Он је био свестан да је болест опасна и да узима маха, па је с децом отворено разговарао о свему и уз договор су расподелили да сви у породици буду задовољни. Није желео да оде а да за собом остави синове који ће да се свађају око имовине. Видели сте да је како доликује испраћен на вечни починак, верујте, то је и заслужио.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: