Певачица Матеа Станковић, у медијима познатија као краљица бакшиша, признала је да је бисексуалног опредељења, и да је недавно раскинула дугогодишњу везу са девојком.

 


Матеа је своју љубавну причу поделила путем друштвених мрежа, слушавши песму Слобе Радановић, а за Гранд потврдила је наводе да је бисексуална.

-Моја девојка и ја смо раскинуле пре месец дана. Када сам чула речи ове песме, смрзла сам се, мислим да би могла да дам себе 300 одсто… Пошле су ми сузе док сам читала текст..не знам ни како бих отпевала све ово када ми на само читање стоји кнедла у грлу и суза пада сама, а не плачем.Сматрам да бих могла моју емоцију да пренесем на песму. А иначе сам неко ко се музиком бави професионално, стално сам на Пинку и Гранду, на порталима… тако да проверено знам да би сви пренели. Боже, каква песма– написала је Матеа и додала да би волела да сними дуетску песму са Слобом Радановић јер је речи те песме, како она каже, гађају директно у срце и главу.

Фото: Принтсцреен Инстаграм матеа_теа_станковиц

 

Иако су многи коментарисали желећи да буду део овог пројетка, Матеа није прошла незапажено, посебно јер је написала да је раскинула са девојком.

Екипа Гранда контактирала је Матеу која је ову објаву и потврдила.

-Истина је, раскинула сам везу са девојком. Знате како је у љубави и како је у тузи, ту смо сви исти -кратко је одговорила Матеа.

На питање да ли је било тешко да говори јавно о свом сексуалном опредељењу и да ли је наишла на злураде коментаре, краљица бакшиша каже да је у почетку размишљала о томе како ће њени пријатељи и познаници прихватити, али је убрзо схватила да треба да живи свој живот, што и свима саветује.

-У почетку је био присутан бојазан од коментара околине, посебно што се бавим јавним послом, али када су сви видели да била у питању љубав, и када су је упознали, њима је било најважније да сам срећна. Морам да додам да сам по опредељењу бисексуалка и да сам тренутно срећно сама. Одлучила сам да сву своју енергију усмерим на музику, јер је музика моја највећа љубав– рекла је Матеа за Гранд.

(ГРАНД) хттпс://гранд.нова.рс/схоwбиз/матеа-станковиц-бисексуална/

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".