Енергија ове недеље, између 5. и 11. фебруара 2024. године донеће неочекивани успех и срећу припадницима појединих хороскопских знакова. Они ће коначно осетити шта значи успех, али не незаслужено. То је награда за све оне дане које су провели марљиво радећи и труднећи се да дају свој максимум у свему.

Погледајте којих 5 хороскопских знакова ће имати најбољи хороскоп под утицајем Меркура који улази у Водолију. Међу њима су Рибе, Ован, Шкорпија, Вага и Бик.

Фото: Профимедиа

 

 

Ове недеље космичке енергије су супер-химпиране. На крају крајева, сада имамо пет узастопних астролошких транзита, са Меркуром у Водолији који почиње маратон 5. фебруара и младим Месецом у Водолији који га завршава 9. фебруара. 6., Церера улази у Јарца 7. фебруара, а Веста иде директно у Близанци 8. фебруара.

Дакле, ако се вама и људима око вас ове недеље десе изненађујуће ствари (и велике и мале), да ли бисте у овом тренутку заиста требали бити изненађени?

Наравно, кинеска лунарна нова година 10. фебруара ће везати ову дивну каскаду енергија за оне који славе. Чак и ако то не учините, срећа ће ипак додирнути ваш живот. Зато будите спремни за дане пуне акције!

Рибе

Најбољи хороскопски знак за рад: Водолија

Најбоља област на коју се можете фокусирати: Саморефлексија и духовност

Рибе, стећи ћете пријатеље где год да одете ове недеље. На вама је добра воља универзума, па се немојте изненадити када вам помоћ буквално дође на праг чак и пре него што је гласно затражите! То је једна од оних натприродних недеља, сигурно.

Такође, ако се осећате позваним, ослоните се на своју духовну страну ове недеље и ангажујте се са оностраним на било који начин који вам одговара. Било да се ради о молитви, ритуалу, размишљању или медитацији, наћи ћете дубоке увиде на овом путу. 

Ован

Најбољи хороскопски знак за рад: Други Ован

Најбоља област на коју се можете фокусирати: Фокусирана вежба

Крај стрепњи је дошао! Ове недеље имате космичке силе које вас подржавају иза кулиса. Дакле, ко год вам је био трн у оку толико дуго ће изненада пронаћи свој пут скренути од вас.

Покушајте да се фокусирате на изабрани пут и не размишљајте се. Ово ће вам помићи да усмерите своје благослове у области живота које вам највише значе. Фокусирана вежба дефинитивно може помоћи у томе, плус може вам помоћи да изградите своје стрпљење!

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Најбољи хороскопски знак за рад: Рибе

Најбоља област на коју се можете фокусирати: искрени разговори

Шкорпија, прва половина недеље ће вам бити мешовита, при чему ће вам неки дани доносити велику радост и задовољство, а други изазивати нервирање и главобољу. Покушајте да дате све од себе и будите благи према себи када се осећате преоптерећено. Налазите се на листи најбољих хороскопа јер вас универзум сада подржава, без обзира да ли то видите јасно или не.

Занимљиво је да ћете ове недеље имати највише користи када отворите своје срце и изаберете да будете искрени са људима које волите. У ствари, искрени разговори са вашом партнерком или симпатијом имаће снажан ефекат ове недеље. Зато користите ову моћ мудро!

Вага

Најбољи хороскопски знак за рад: Лав

Најбоља област на коју се можете фокусирати: Организација забаве

Космичке силе навијају за ваш успех управо сада! Да ли осећаш то? Најбољи начин да искористите ову енергију је да одаберете себе и избегавате обавезе или друштвене обавезе које оптерећују ваш дух или одузимају време бризи о себи и другим важним пројектима.

Када одлучите да се бавите другима, уверите се да вам ти људи нешто значе. Импровизована забава са пићем и друштвеним играма може бити права ствар за окупљање друштва. Такође можете тестирати оне укусне рецепте за коктеле (или моцктаил) које сте видели на ТикТок-у!

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Најбољи хороскопски знак за рад: Други Бик

Најбоља област на коју се можете фокусирати: Ваш избор

Бик, универзум је одлучио да вам ове недеље преда узде уз обећање да се неће мешати. Шта ћеш са овим празним листом? Неки од вас се због тога могу осећати као да су залутали, посебно ако у свом животу имате ауторитарне људе који су покушали да вам одузму моћ у прошлости.

Искористите ово време да ојачате своју слободну вољу и научите шта лежи у вашем срцу, одвојено од свих осталих и њихових жеља. Оно што откријете изненадиће вас и припремити за будућност.

БОНУС ВИДЕО: