На свом Инстаграм профилу је објавила низ сторија који говоре о томе како је дошло до раскида са сада већ бившим дечком.

- Не подносим лажове, али не подносим их више. М*ш - писало је на првој Инстаграм причи. 

Убрзо је освануо Цецин хит "Неодољив, неумољив, волех те и сувише, такви као ти ме душо убише", али и порука "Бог ме спасио, никад јача".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanovamama13

 

Било је јасно као дан да су статуси посвећени Милану Цветковићу, куму Дарка Лазића: 

- Не кажу џабе један се отегао, други се протегао.

Недавно је исказала разочарење у Милана: 

- Поред мог сина и мојих пријатеља, нешто што ме је јуче одушевило, обрадовало и насмејало јесте видео на који само налетела листајући Инстаграм. Људи, верујте ми, ја сам шокирана са каквим сам ликом била. Ја нисам особа која би била са таквим човеком, у сваком смислу те речи - рекла је Милица у снимку који је објавила, а потом и написала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/stefanovamama13

 

- А онда после годину дана схватиш да то нису само пороци, него да је то неизлечива болест. Само ћу реци хвала! Уз праве пријатеље, уз сина, праве људе све је много лакше! Ко разуме, схватиће. Идемо даље. Само се паметни шале на свој рачун - написала је она.

Дабовићка се недавно похвалила помирењем са Миланом: 

- Мој партнер ме чека у Америци. Одох, ћао, пријатно! Одох у топлије крајеве. До помирења је дошло, очекивало се, видећемо, тек сад идем тамо да видим шта се променило. Не причам више о томе, мирна сам, стабилна, то је најважније - закључила је Милица тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: