Они свој приватни живот вешто крију од очију јавности, и све чувају у своја четири зида, а у браку су добили и две ћерке Реу и Хану.

Фото:АТА имагес

 

 

Иако сада мало прича о приватном животу, мало ко зна да је Николија пре брака и љубавне везе са Рељом Поповићем, била у љубавној вези ван граница наше земље. Николија је тада живела у Грчкој, где је и студирала, а упознала је НБА звезду Танасиса Адетокумба са којим је убрзо упловила у везу.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolijaofficial

 

 

Током њеног живота ван Србије, они су уживали у вези, а ову љубав подржала је, како су тада писали медији и певачицина мајка Весна Змијанац. Њихова веза трајала је две године, те је певачица често одлазила у Америку. Међутим, крај љубави догодио се 2014. године када је Танасис желео да они отпочну заједнички живот у Њујорку, а певачици се то није допало, јер је желела да свој живот, али и каријеру кроји у границама наше земље.

Након тога, Николија избацује дуетску песму “Алкохола литар“, са тадашњом групом “Елитни одреди“, чији је члан био и Реља, а на самом снимању, отпочеле су варнице између њих, те су касније упловили у везу, да би данас уживали у складном браку.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: