Сненана Мишковић, позната као Викторија, обележила је југословенску рок сцену својим феноменалним гласом. У последењих шест година се није тако често појављивала у јавности, а задњи пут смо је могли видети у ријалитоију "Задруга". 

Викоторија живи у центру града, а комшије је не виђају и нису упућене где се креће. 

Једна комшиница, изашла је из Викторијине зграде поручивши да не зна много о њој.

-Да, да, ту је Викторија у нашој згради, са ћерком живи, али неће вам она отворити врата -изјавила је комшиница у ходу.

- Месец дана је нисам видео, не излази из куће. Јуче сам размишљао о њој, али она никоме не отвара врата - био је искрен један комшија, па описао како изгледа када је види: 

Фото: Јутјуб принтскрин/EX YU ARHIV

 

-Шта знам, можда би вама отворила врата. Она стално мења боју косе, везује чак и неке мараме. Прилично онако запуштено изгледа, ружно је груба реч, то што носи на себи. То што носи на себи, увек виси, увек су то неки огртачи или мараме. Али, сигурно би је препознали, добро мало су је и године промениле, остарила је - рекао је он.

- Ја сам је терао пар пута, "дај ајде бре, покрени се", чак је долазио и онај продуцент, Кул анд д генг, али није ништа урадила. Сад сам јој рекао уђи у Елиту, заради неку кинту, прави се луда, певај. Ради било шта, како би узела лову, пошто она нема лову, скупе су песме, то се плаћа, цајке су преузеле примат - додаје  комшија Петар и каже да је трагедија вероватно утицала на њу.

Певачица је недавно изгубила и мајку: 

- Некад буде љута, некад буде пријатна и мајка јој је умрла недавно, пре шест месеци, тад сам је виђао ишла је сваки дан у болницу, обилазила је - рекао је он.

Викторија живи са ћерком, Таром Миленковић, али комшије ни њу не виђају. 

- Ћерку исто нисам виђао, она је разведена, па ћерка иде по некад код оца, сад је можда отишла на дуже. Поред ћерке, имала и једног пријатеља из Сплита, ту је долазио. Чуди ме да не излази, ако ћерка није ту, треба да спреми неку храну, мада можда је и ту ћерка, али излази ноћу, има ону ту једну другарицу са којом се дружи. Седеле су ту увек у улазу, можда и нису имале неку кинту да оду негде, а можда и не излазе - казао је комшија Петар.

Остале комшије нису знале да ли је Викторија ту или не, а након целог дана чекања, бивша рок звезда, није напуштала свој дом, а ни њена ћерка. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: