Холивудски глумац Роберт де Ниро (80) проговорио је за магазин Пипл о трагичној смрти свог унука, Леандра де Нира Родригеза. 

- Био сам у шоку. То је грозно. Никада нисам очекивао да ћу то чути - присетио се Де Ниро тренутка када је сазнао за Леандрову смрт. 

Подсетимо, Де Ниров унук пронађен је мртав 2. јула у свом стану на Менхетну. Медицински истражитељи из Њујорка касније су утврдили да је Леандрова смрт била случајна те да је била изазвана комбинацијом фентанила, кетамина и кокаина.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Де Нира је је унукова смрт потпуно сломила.

- Управо сам тада почео да размишљам о свим стварима које сам могао и можда требало да учиним с њим. Не знам да ли би то нешто променило. И тако ми се то увек мота по глави. То није требало да се догоди - рекао је глумац. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Леандрова мајка Дрена након синовљеве смрти обратила се пратиоцима на Инстаграму.

- Мој прекрасни слатки анђеле. Неописиво сам те волела од тренутка када сам те осетила у свом стомаку. Био си моја радост, моје срце и све што је икада било чисто и стварно у мом животу. Волела бих да сам сада с тобом. Не знам како живети без тебе, али покушаћу да наставим и ширим љубав и светлост које си ми дао да осећам кад сам ти постала мама. Био си дубоко вољен и цењен и волела бих да је љубав могла да те спаси. Јако ми је жао, моје дете. Почивао у миру и вечном рају, мој драги дечаче - написала је тада Дрена. 

БОНУС ВИДЕО: