Супруга водитеља Драгана Маринковића Маце две деценије је млађа Јована, која је по занимању фризерка. Лепа Јована је успела за само након неколико месеци наведе комичара да опет стане пред матичара, иако је након развода од последње жене дао обећање да то више никада неће учинити.

- Ја сам се мојом Јованом оженио за врло кратак временски период. Ми смо почели да се забављамо 8. септембра, а 14. јануара смо обавили венчање. На њен рођендан сам је почастио, то је њој значило, тај папир. Ја сам направио фешту на неком сплаву, нас десетак и долази фрајер и каже: "Добар дан". Она доживела два везана мождана удара и ту су кум и кума... Мени тај папир није ништа значио. Сад ми је предиван живот - рекао је водитељ Маца једном приликом у емисији "Магазин Ин".

Фото: АТА имагес

 

Драган и Јована прошао су тежак период када су њих двоје изгубили тројке, што их је, како је сада признао, учинило још ближим.

- Кад сам прошао кроз агонију губитка детета, схватио сам да треба да као јавна личност укажем на то. Наравно да очврснеш. Схватили смо да смо срасли, мада нам тај догађај није био потребан. Препознаш се у тешким тренуцима. Што желим себи, желим и другима. Бити родитељ је једна од најозбиљнијих улога. Треба знати направити човека од тог детета - отворио је једном приликом душу глумац и водитељ.

Фото: АТА имагес

 

Јована обожава тетоваже, па јој је цело тело истетовирано.

Фото: АТА имагес

 

БОНУС ВИДЕО: