Током 2008. године се емитовало шоу програм "Операција тријумф" који је окупио све младе певаче и певачице из региона. Једна од њих је била и Андреа која је фасцинирала својим гласом. 

Андреа је у ријалити ушла са својим изабраником Вјекославом, а због трудноће јој је било саветовано да изађе ријалити. То је и она у почетку хтела, али је на крају изашла због гласова публике. Она се једном приликом нашалила да неће одбијати пословне понуде у трудноћи. Направила је паузу у каријери и посветила се мајчинству. 

- Ако сам трудна, нисам инвалид! Надам се пословној понуди, требаће ми што више новца за мајчинство - рекла је она тада.

Пре самог уласка у "Операцију тријумф" била је код лекара јер је имала симптоме који су упућивали на трудноћу. Тада је на срећу спречила трагедију: 

- Лекар ми је након прегледа рекао да имам неких гинеколошких проблема те ми преписао таблете које, срећом, нисам попила. Односно, преписао ми је неке таблете да искрварим. Дан данас захваљујем Богу што их нисам попила јер бих тако убила своју бебу! - рекла је Андреа за хрватске медије.

Трудноћа је била јако тешка, а у мају 2009. године је на свет донела здравог дечака. 
 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Nenad Hranitelj

 

- Пресрећна сам што сам постала мајка! Трудноћа је била напорна, имала сам проблема са срцем, због чега сам била у болници неко време, али сад сам боље. Драго ми је што син личи на свог тату! - изјавила је након порођаја.

Поносни родитељи дечаку су дали име Дује, а неколико година касније обрадовала их је и друга принова - добили су ћеркицу Тиу.

Андреа се у потпуности посветила породици, али ипак није запоставила музику. 2014. године снимила је песму "Волио си ме", а годину дана касније сингл "Вјештица", за које је снимила и спотове.

Иначе, многи су били убеђени да је Миљана Кулић прва која је била у другом стању пред камерама, кад је ушла трудна у "Задругу 1", али то заправо није истина.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: