Снежана Качар се расплакала због сурових коментара чланова жирија.  Наступала је у дуелу са Мелисом Зијадић. Обе девојке су од жирија добиле по четири гласа, а то је изнервирало Цецу Ражнатовић и Вики Миљковић које су њихову одлуку сматрале скандалозном.

- Снежо, ја морам да будем искрена, држи се. Ово је пети круг, никако да пропреваш, никако да оно што си наумила изађе, све на пола. Супер се понашаш на сцени, лепа си, супер се средиш, али апарат, нешто са апаратом не иде. Мелиса, увек сам те хвалила, али сада си мало испод свог стандарда, као нека дуга песма која никако да се деси. Један апел за тебе, молим те изгледај као девојчица од 18 година, изгледаш као дама од 44 године - образложила је Марија са којом се у потпуности сложио Босанац.

– Од мојих кандидата они очекују перфекцију, а када су њихови у питању гледа се кроз прсте. Како да пропева када имамо два дана форе. Снежана је имала фантастичан репертоар, а ова друга је имала трилере али вам се не свиђа стајлинг. Наџак бабе и наџак деде седе у том левом делу – рекла је Вики док је Цеца саркастично добацивала да су њихови кандидати савршени, а затим је Поповић прокоментарисао кланове у жирију због чега се Цеца жестоко наљутила.

– На шта то личи, ово је јако ружно, без свих шала и зезања. Нико нема право да ме прозива на ружан начин, ја стојим именом и презименом у овом формату и дајем гласове како хоћу. Браним се од ниских напада овде – рекла је Цеца.

Потом је Марија Шерифовић изашла на сцену, однела такмичарки флашицу воде и покушала је да је утеши.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: