Зорица Марковић пролази кроз тежак период након што јој је бивши супруг, Недељко Браца Затезало, 30. јануара преминуо након кратке борбе са тешком болешћу.

Зорица је сада отворила душу како се бори са овим великим губитком. Марковићева је открила о чему је разговарала са бившим супругом пар дана пред смрт.

Фото: АТА имагес

 

 

- Он је био најлепши део мог живота. Ми нисмо могли скупа, али смо остали у добрим односима, имамо нашег сина. Фокусирала сам се на сина јер је њему јако тешко, што је и нормално. Он се јако тешко с тим суочава. Браца је био један велики господин и легенда у овом граду. Илија треба да настави даље. Ми смо проклет народ, тако ружне ствари писати о човеку који се још није охладио ја то не могу да схватим. Ово је страшно. Не може човек у миру да неког одболује. Он је био болестан, био је поносан човек, није хтео да нам каже да је толико опасно. Није хтео да нам прича, хтео је да нас сачува. Био је свестан, знао је и ћутао. Дошао је крај, нека му је лака земља... Чули смо се неколико дана пре него што је преминуо, рекао је да му ништа не треба, да има све. Био је моја највећа љубав, Илија баш личи на њега - рекла је Зорица и додала:

- Били смо код куће и брат је јавио, били смо у шоку јер се пребрзо то десило. Илија је пао у несвест, биле су то страшне сцене... За њега је то велики губитак. Није се никада жалио ни на шта. Рекао нам је заједнички пријатељ да не изгледа добро, да се променио, болест је била брза и неизлечива. Нико није савршен, он је био специфичан, живео је како је хтео, што сам ја поштовала. За мене и моје дете је био најбољи, нигде није било савршено, па ни код нас. Знали смо шта је истина - поручила је певачица за емисију ''Премијера - Викенд специјал''.

БОНУС ВИДЕО: