Песма је требала да говори о љубави брата и сестре. Након што је Ненад рекао не, огласила се певачица  на друштвеној мрежи "Икс".

- Е па неће Радмилу више нико правити лудом - поручила је певачица, а многима је пало на памет да је твит посвећен брату. 

Када су пратиоци питали коме је посвећен твит, певачица се огласила на свом Инстаграм профилу: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/radamanojlovic

 

- Не, мој твит се не односи на мог брата и молим медије да не форсирају проблем где га нема, а и да га има, то бисмо свакако нас двоје решили приватно, не преко друштвених мрежа. Дакле, нема проблема између нас нити ће их икад бити - написала је Манојловићева на свом Инстаграму.

Ненад је био гост на рођендану Жике Јакшића, па открио због чега није снимио дует са Радом: 

- Ја сам нешто прочитао на интернету, нисам причао са њом још на ту тему. То није прву дует о коме причамо, први је она одбила, други ја, овај трећи постоји нека игра речи отац и син и то ми је било одбојно. Како сам радио око празника, једва сам чекао да одморим и да се не јављам на телефон и десило се да нисам одговорио, а то је најнормалније јер не јавља се ни она мени некад десет дана, што не замерам, нормално - рекао је он за Гранд и додао:

- Мислим да је малкице бурније реаговала, ја не сматрам да је издаја ако се мени не свиди песма и нећу да је снимим. Ако се појави нека која ми се свиди, наравно да ћу да снимим јер ми је она дража од свих певача, али ми се песма није свидела. То што се она најежила ја њу, не делимо мишљење, она је најавила да је ме није ни питала, али је то било превремено. Не мора то да буде нека тема где смо се ми растали, може нека веселија - био је јасан певач.

БОНУС ВИДЕО: