С.Ј. (32) из Алексинца који је осумњичен да је у недељу поподне силовао Нишлијку (24) у лифту једне зграде у центру града, само три дана раније у једном приградском насељу у Алексинцу покушао то исто да учини.

Он се тренутно налази иза решетака, а како сазнајемо у Вишем јавном тужилаштву у Нишу још није саслушан што би требало да се обави данас поподне или сутра преподне. За његово процесуирање због сумње да је извршио силовање ће бити надлежан Виши суд у Нишу.

- Он је у среду или четвртак прошле недеље ушао у једну пекару у том приградском алексиначком насељу, вртео се ту нешто, а онда је скинуо панталоне и гаће, показао полни орган једној радници и почео да се приближава њој, алудирајући на то да жели орални секс. Врисак је чула друга радница, излетела иза задњих просторија и некако су га отерале одатле - рекао нам је извор из овог приградског насеља.

У пекари смо добили кратку изјаву од пословођа.

- Не можемо ми сада да улазимо у те детаље шта се и како догодило. Када се то десило, а трајало је неколико минута, одмах смо позвали полицију. Дошли су за десетак, петнаестак минута и дали смо им снимке свих камера тако да се на тим видео материјалима види шта се догодило. Полиција све то има. Сигурно да се радница истраумирала после тога - рекао нам је он.

Против осумњиченог силоватеља С.Ј. Основно јавно тужилаштво Алексинац ће покренути кривични пријаву за кривично дело недозвољене полне радње у редовном поступку што значи да ће за то "скидање" пред радницом бити гоњен, али без притварања.

- За то кривично дело запрећена је санкција од новчане казне до три године затвора- речено нам је у ОЈТ Алексинац.

Како сазнајемо он је правио лом по Алексинцу у пар наврата, ломио излоге. Након тога је два пута пребациван у Специјалну психијатријску болницу у Топоници, али је пуштан јер је закључено да није душевно оболео.

Његово недело у недељу поподне најежило је многе Нишлије јер је једну девојку претворио у жртву силовања и нанео јој трауме за цео живот. Како су нам рекли на лицу места у згради где се догодило безумље, он је сачекао да уђе у лифт, а онда је јадну девојку ударао и обљубио. Према речима надлежних, девојка је из канџи манијака изашла сва изгребана и са подливима.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: