Познати глумац Никола Ђуричко прославио се улогама у бројним домаћим телевизијским и позоришним пројектима, а када је добио улогу у светки познатој серији "Странгер Тхингс", једној од најпопуларнијих на Нетфлиx платформи, одлучио је да се пресели у Америку.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/николађурицко

 

У договору са супругом Љиљаном и наследницима отишао је чак на други континент. Дом Николе Ђуричка у Америци био је у почетку мали стан, а сад је то раскошна кућа на два спрата са модерним намештајем. 

Шарени прекривачи, плаве полице, тепих са занимљивим шарама, огроман ТВ, све то можемо да видимо на сликама које Никола дели на мрежама.

Никола је недавно открио како породици Ђуричко изгледа свакодневница у Лос Анђелесу - "Ми доручкујемо заједно, а онда Љиља одведе Ђорђа у школу која је баш близу, док ја возим Нађу у њену школу. У колима слушам дискове за учење шпанског језика. Онда обављамо дневне обавезе, спремамо се за тест из вожње, истражујемо град, бакћемо се са бирократијом, читамо сценарије, дружимо се са пријатељима... Обично, као и сви", рекао је једном приликом за "Глорију".

Ђуричко је све одушевио и када се појавио у Београду како би заиграо у наставку филма "Муње" у ком је поново тумачио лик Гојка си*е, а затим и када је дошао да представи свој музички бенд и први албум.

"Ђуричко је објаснио, да је састав оформљен пре отприлике две године: "Тада је дошла идеја, тад смо почели. Мени је то омиљена фора - Џони миднајт трио, ми смо као бенд из Лос Анђелеса. Као Раге агаинст тхе мацхине или Ред Хот Цхилли пепперс, тако да ја сам врло поносан. Прошле године смо завршили снимање албума, а почели смо пре две године", рекао је Ђуричко на промоцији.

Никола је фронтмен бенда, пева и свира гитару, а такође је и аутор две песме, док остале чланове чине Срђан Миленковић бубњар, и Саша Панић Мексико на бас гитари.