Наташа Беквалац поносна је мајка Хане и Катје од чијих се очева растала, а о њиховом одрастању и васпитању брине сама, што признаје није лако.

– Ја сам у родитељству сама. Та улога ми је најважнија као и свакој нормалној жени. То је енергија која те поприлично обузима. Максимално сам посвећена и послу који радим већ 20 година на врхунском нивоу. То су две ствари које ме испуњавају и обузимају. Мушкарац мора бити магичан да бих могла да га углавним у свој распоред– изјавила је Беквалчева.

Фото: АТА имагес

 

Тања Савић истакла да је прошла  кроз агонију након што је њен бивши супруг Душан Јованчевић одвео њихове синове у Аустралију. Дечаци су сада са мајком у Србији, а Тања открива да јој је требало много труда како би синове извела на прави пут.

Фото: Новости

 

–Што се виђања тиче, отац се не оглашава, не знам шта бих рекла по том питању. Не виђа их. За своју децу бих можда и трпела тај страх и стрес само да су они срећни, чинила бих то и даље, да је то њихова жеља да га виде, али ми у заједници не можемо да будемо. Тата их не зове – нагласила је недавно Тања.

Фото: АТА имагес

 

Цецу Ражнатовић и Гоцу Божиновску  је задесила иста судбина, младе су остале без партнера, а њихова деца су израсла у способне људе.

Цеца се трудила да Анастасију и Вељка изведе на прави пут, а Таша је једном приликом изјавила да је свесна какву је жртву њихова мајка поднела да би их одгајила.

– Свега се одрекла јер је другачије када оба родитеља воде рачуна у одрастању деце. Самохрани родитељ све мора сам да носи на својим леђима. Моја мама се цели живот јавно експонирала и прошла је кроз многе ствари. Све то је додатно отежало ситуацију јер уз велики притисак јавности, Цеца је морала да буде и добра мајка. Јако сам поносна на њу, увек и заувек – рекла је Ражнатовићева раније за медије.

Фото: АТА имагес

 

Са друге стране, Гоца је из љубави са Радетом Вучковићем добила ћерку Јелену, о којој је сама морала да се брине. Често је наследницу остављала код родитеља да је чувају док је она певала. Након тога се заљубила у Зорана Шијана којем је подарила сина Мирка и ћерку Зорану, о којима је такође морала да брине сама након што је он убијен.

Фото: АТА имагес

 

Иако је од рођења близанаца била самохрана мајка, Драгана Катић истиче да време и труд који је посветила деци не сматра као одрицање, већ као захвалност Богу који јој је подарио да се оствари у најлепшој животној улози за сваку жену.

-Ја то не сматрам одрицањем, то можда људи тако говоре и сматрају да је одрицање. Ја сам понављала да сам децу родила свесно са 33 године, са жељом да они дођу на свет, нисам знала да ће бити двојица, али ето десило се. Врло свесно сам ушла у целу ту причу и сматрам да све што сам радила и што радим сада није одрицање, него сарадња. То је моја дужност, дуг драгом Господу Богу који ми је подарио улогу мајке таквих дивних бића као што су њих двојица. Имали смо амплитуде горе, доле, као и сви људи, што је заиста нормално- казала је водитељка за Гранд.

Фото: АТА имагес

 

Каја Остојић са само 19 година се оставрила у улози мајке са Николом Драгојловићем од кога се растала само шест месеци након порођаја. Ипак, певачица је паралелно са изградњом каријере успешно васпитавала ћерку на коју је поносна.

– Николина више личи на оца, али је од мене наследила оно најбоље. Поносна сам што је моја ћерка и имам пуно поверење у њу – рекла је Каја и открила да јој је бивши супруг Никола недостајао у периоду ћеркиног одрастања, али не као мушкарац.

– Фалио ми је током њеног одгајања, највише финансијски. Њој је фалила очинска фигура, али ето, успеле смо и без њега – рекла је Каја.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/секулицгога

 

Након краха љубави и развода од Уроша Домановића, Гога Секулић сама брине о сину Василију који ће ускоро напунити пет година.

 –Мајчинство ме је доста променило. Јако сам посвећена мајка, трудим се да слободно време проводим с Василијем и стално имамо неке заједничке активности. Нисам желела да му унајмим дадиљу јер немам поверења у свакога и не желим да ми се било ко мота око детета. Због сина сам запоставила каријеру, и опет бих! Он је сада порастао, сада је лакше и одлучила сам да се вратим послу – објаснила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Јелена Гербец се два пута растала од супруга коме је својевремено дала нову шансу љубави, међутим и тада су доживели крах, а она признаје да живот са две живахне девојчице није ни мало лак.

-Сваки посао је тежак, али тај ноћни рад са двоје мале деце је баш јако напоран. Доста ми помажу родитељи и брат ми је увек ту да припомогне. Морам да признам да ми фали више сна, али сигурно нисам једина– каже Јелена.

Фото: АТА имагес

 

Иста судбина задесила је и Јовану Пајић која се развела од Салета Тропика.

–Деца знају све, децу не можеш да слажеш, мислиш да можеш да их слажеш, а они заправо знају све. Задовољне су и мени је то најважније. Мислила сам да ће им требати више времена да то превазиђу, али брзо су. Када су мама и тата срећни и деца су срећна– испричала је Јована.

Фото: АТА имагес

 

Мина Костић из брака са колегом Игором X има ћерку Анастасију коју одгаја сама након њиховог растанка.

–Волим да јој угађам, и купим све што жели, али она увек прво пита “Мама јел можеш да ми купиш, јел имаш пара?“, врло је свесно дете– каже Мина.