Луиз Густаво Ајрес изјаснио се да није крив по оптужби у уторак на саслушању које је добило неочекивани преокрет када је мушкарац затражио да се сам заступа. Судија је одбио захтев, закључивши да човек није квалификован да делује као сопствени адвокат.

Ајрес је остао у притвору у четвртак увече у затвору округа Сан Матео уз кауцију од 10.000 долара.

Ајрес се такође суочава са три прекршајне ​​пријаве због поседовања идентификационих података других особа, након што су власти саопштиле да су у његовом ранцу наводно пронашле кредитне картице и личне податке још три особе.

 

 

Оптужбе су уследиле мање од недељу дана након што су власти у четвртак увече примиле необичан извештај о малом авиону који је принудно слетео у близини или на плажу у заливу Халф Моон.

Када су посланици претражили подручје, пронашли су једномоторни авион спуштен носом надоле, али нетакнут и ненасељен на потезу песка јужно од плаже Топола.

 

 

Убрзо касније, посланици су уочили и притворили 50-годишњег мушкарца из Мајамија који је одговарао опису особе виђене како се удаљава од авиона. Није било извештаја о повређенима.

Власти кажу да је авион украден са аеродрома Пало Алто. Савезна управа за ваздухопловство и јавна евиденција показују да је авион регистрован на становника Сан Матеа који је инструктор летења у Пало Алту.

(TheMercuryNews)

БОНУС ВИДЕО: