Она је наредног дана успела да се ослободи и побегне из поменутог објекта, те да дође у просторије тиватске полиције и пријави догађај.

"Одмах је транспортована у просторије Хитне медицинске помоћи Тиват на указивање лекарске помоћи. Радом на овом предмету полиција је дошла до сумње да је оштећена, 9. фебруара у вечерњим часовима, у месту Доброта у Котору, противправно лишена слободе, те је одведена у једну кућу на територији општине Тиват, где је над њом извршено кривично дело силовање", истиче се у саопштењу.

Констатоване су јој лаке телесне повреде

"Након лекарских прегледа у Хитној медицинској помоћи Тиват транспортована је на указивање даље лекарске помоћи у Општу болницу Котор. Службеници Станице криминалистичке полиције Одељења безбедности Тиват су у сарадњи и по налозима тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, предузели интензивне активности из своје надлежности у циљу утврђивања свих околности и чињеница, те идентификовали и лишили слободе Е.С. (30) који се сумјничи за горе поменута кривична дела", наводи се у саопштењу.

Њему је, након привођења поступајућем тужиоцу, одређено задржавање до 72 сата.

(РТЦГ)

БОНУС ВИДЕО: